Témoignages

Ils témoignent...

 • logo douseurs.jpg

  Dank u voor het opzetten en uitvoeren van dat werk. Daardoor kunnen we onze toestand begrijpen en er een duidelijker beeld van krijgen.
  We zijn gaan beseffen dat u ons wilt zien groeien en ons wilt helpen om daarin te slagen. We nemen al uw adviezen zeer ter harte.

  We hebben het genoegen ook alle offers daarvoor op prijs te stellen.

  Een heel grote DANK U WEL voor die ontmoetingen, die discussies, die luisterbereidheid en die leerschool. Het waren zeer goede momenten voor ons. Het spijt ons zelfs een beetje dat we het einde bereikt hebben.

  Al onze dank aan u allen en voor alles!

  Elise & Mathilde

  Aux dou'Soeurs

 • Solvency.jpg

  Ik denk dat er “fiduciaires” en “Fiduciaires” zijn ... Ik werk nu al verscheidene jaren met de Fiduciaire Optimum uit Nandrin.
  Vanaf de begeleiding bij het opstarten van mijn project, tot de voortdurende opvolging van mijn evolutie, hebben de medewerkers van Optimum blijk gegeven van optimisme en professionalisme.
  De managementadviezen die ik kreeg, waren steeds oordeelkundig, afgewogen en op maat. De uiteindelijke beslissing ligt natuurlijk altijd bij de klant, wat normaal is.
  Alles verloopt op een geïndividualiseerde, geïnformatiseerde en vereenvoudigde wijze, die toegang geeft tot een duidelijk en aan mijn verwachtingen beantwoordend situatieoverzicht om mijn activiteit op de meest geschikte wijze te sturen.
  Heel het door mevrouw Dubois geleide Optimum-team, van de receptioniste tot mijn contactpersoon en zo nodig met de hulp van een jurist, is steeds bereid om te luisteren en meer nog om te voldoen aan de uiteenlopende verwachtingen en de vele aanvragen.
  We worden beschouwd als een echte « partner » en niet als een nummer. Dank u voor uw professionalisme, uw luisterbereidheid en uw grote beschikbaarheid.

  Pierre Devillers

  Solvency

 • Sweet Cuberdons 1.jpg

  Wij hebben ons tot de Fiduciaire Optimum gewend nadat we een bedrijf hadden overgenomen dat daar klant was.
  De adviezen en de opvolging van de overname door mevrouw Dubois zelf en door haar team waren heel waardevol voor ons.
  De kracht van dat kantoor schuilt in het feit dat het een deskundige heeft voor elk domein in verband met het leven van een onderneming (juridisch, analytisch, projectmanagement … ). De soepelheid en het aanmaken van situatieoverzichten die bij onze behoeften pasten, hebben ons bevestigd in onze keuze.

  David Saulnier et Yves Putmans

  Sweet Cuberdons

 • xl.jpg

  Tweemaal deed ik, voor twee verschillende firma’s, een beroep op de Fiduciaire Optimum. In beide gevallen hebben Raymonde en Jonas me die ondernemingen opnieuw leren bekijken op een ongebruikelijke manier, die nochtans heel goed aansloot met de werkelijke toestand van elk van beide. De resultaten bleven dan ook niet uit ...

  Michel Laloux

  Administrateur chez XL Group

 • grottes.jpg

  We hebben eerst een beroep gedaan op de Fiduciaire Optimum om ons te helpen bij het reorganiseren van de afdeling financiële boekhouding.
  De Fiduciaire Optimum is bereid om aan al onze behoeften te voldoen. Jessica et Jonas hebben onze financieel directrice begeleid bij haar eerste stappen en ze blijven nog steeds stand-by om haar te helpen wanneer dat nodig is. Dat is voor onze financiële verantwoordelijke een essentiële technische en zelfs psychologische hulp om het hoofd te kunnen bieden aan alle uitdagingen waarmee ze te maken krijgt.

  Brigitte Malou

  Directrice aux Grottes de Han